30.07.2014 21:49

ILMAISTA NLP-treeniä !

Kaikilla täysihoitoasiakkailla, kausioppiailla sekä  väh. 10-kerran kortin ostaneilla on mahdollisuus päästä maksuttomaan NLP-treeniin.
 
“Mielikuvaharjoituksilla parempi ratsastus"
Oletko koskaan ollut hermostunut tai ärtynyt ja tiennyt, että kannattaisi olla mieluummin rento ja kärsivällinen? Niinpä. Tiedämme (liiankin hyvin), että ihmisen tunnetila vaikuttaa suoraan hevoseen.
 
Mutta tiesitkö, että helpoilla harjoituksilla voit itse vaikuttaa suoraan omaan tunnetilaasi ja muuttaa ärtymyksen ja hermostuksen vaikka iloksi ja rentoudeksi?
 
Nyt voit kokeilla Ivi Maunuksela-Malisen ohjaaman NLP-treenin avulla, miten tunnetila muutetaan käytännössä!
NLP (Neuro Linguistic Programming) on malli siitä miten mieli ja aivot toimivat.  Miten opimme, motivoidumme, viestimme itsellemme ja toisille ja teemme päätöksiä. NLP-treenejä voi käyttää myös moneen muuhun kuten tavoitteiden asettamiseen ja omien uskomusten muuttamiseen niin, että itseluottamus kasvaa.
 
Voit kysyä lisätietoja ja varata oman, maksuttoman treenituntisi joko suoraan Iviltä (ivi.maunuksela (at)gmail.com) tai Marilta (maripalmu(at)palmunratsutalli.fi). Ivi on vuorotteluvapaalla ja pitää treenejä tallilla 15.9.-15.10, yleensä arkisin klo 16-20 välisenä aikana. Myös päiväajat käyvät, kun vaan sovitaan.