12.09.2014 23:04

JOULUKUUN VALMENNUSLEIRI 27.-30.12.2014

JOULUKUUN VALMENNUSLEIRI 27.-30.12 on 4 pvää. Nyt on aika tehdä ajan kanssa suunnitelmia ensi kaudelle ja katsastaa omaa tasoa ja mielenhallintaa kotikisojen minimaneesicupin 1. osakilpailussa. 

Alustava leiriohjelma:

LA: Aloitamme leirin klo.12. Hevoset on varmasti joululoman jäljiltä pirteinä, joten aloitamme leirin maastakäsittelyillä, irtojuoksutuksilla ja irtohypytyksillä. Parannamme suhdetta oman vakkariratsun kanssa, mahd myös koulutreenit/vuokraus. 

SU: koulu - ja puomi/estetreenit yht.2h, sekä sään mukaan joko pidempi maastolenkki tai saatamme harjoitella ratsastusta myös erihevosilla kuin millä yleensä menemme, voimme jopa kokeilla "ratsastusmaratonia", eli kuinka monta tuntia jaksaa ratsastaa pvän aikana :) Teoriassa valmennussuunnitelmia kaudelle 2015, arviointia edellisestä kaudesta yms.

MA: koulu - ja estetreeni ja muu ohjelma kuten la

TI: hevosten huolto kisakuntoon, letitys, minimaneesicup, suoritusten videointi ja analysointi, leiri loppuu klo. 18 mennessä

LEIRIN HINTA  250e, sis majoitus, ruuat, tunnit ja muun ohjelman, hevosen vuokran ja lähtömaksut minimaneesicuppiin (2 rataa)

 

 

Marraskuun valmennusleirille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat osallistua tallin pikkujouluohjelman suunnitteluun ja esitettävien ohjelmanumeroiden harjoitteluun. Tallin pikkujoulut järjestetään tänävuonna itsenäisyyspäivänä LA 6.12. Käymme myös läpi kilpailujen järjestelyjä, suunnittelemme mm. oman kouluratsastusohjelman joulukuunleirillä alkavaan minimaneesicuppiin, jonka yhteydessä on sekä koulu- että esteratsastusluokkia.

Alustava leiriohjelma:

PE:

- suunnittelu palaveri esitettävistä ohjelma numeroista (esim.vikellys/katrilli/poniagility)

- ensimmäinen harjoittelusessio 1h

LA:

- 2 x ohjattu harjoittelusessio päivän aikana, yht. 2h ratsastusta (/vikellys tms)

- minimaneesi cup suunnitelmia

- mahdollisuus lähteä la iltapäivällä/su aamulla katsomaan talent-valmennusta Wiknerille

SU:

- itsenäinen vuokraustunti tai maasto

- pikkujouluohjelman kenraaliharjoitus

LEIRIN HINTA 150e

 

 

Lokakuun leiri:

Leirillä on tälläkertaa ohjelmaa myös nuoremmille ratsastajille ja keskitymme monipuoliseen liikuntaan. Kaikki, joilla on keppareita voivat ottaa lempikepparinsa leirille mukaan!

La 25.10 on myös kaikille avoin poninhoitokurssi, johon voi osallistua, vaikka ei leirille tulisikaan. 

Alustava leiriohjelma:

Pe illalla vikellys

La poninhoitokurssi, liikuntaa ja keppariohjelmaa, ratsastustunti, HIHSinfo ja telkkarista huippukilparatsastuksen seuraamista.

Su estetunti, maasto ja muuta liikuntaa

Hinta 150e