23.11.2016 15:17

Piristäviä uutisia marraskuulle :)

Halusin tallipitäjänä ja ratsastuksenohjaajana ja valmentajana jakaa menestystarinan, joka toivottavasti vielä jatkuu tästä eteenpäin ja josta varmasti kaikki tallillamme ovatkin jo kuulleet, eli: 
 
Onneksi olkoon Aada Levänen (&perhe) ja superponi Smurffi, joka on heti ensimmäisenä vuonna lunastanut monin kertaisesti kaikki odotukset Aadan ystävänä ja ensimmäisenä kisaponina. 
 
smurffi_tapu.jpg
"Ensimmäinen vuosi ja kisakausi Smurffin kanssa on takana. Emme voi muuta kun olla onnellisia  jokaisesta päivästä  mitä olemme ponin kanssa saaneet viettää.  Tässä on poni jonka sydän on kultaa. Vautia ja pieniä teitä riittää:)

Olemme rampanneet lähes joka viikonloppu kisoissa aluksi 60 cm , mutta nopeasti Aada siirtyi 80-90cm luokkiin , jotka ovat menneet loistavasti. Reilussa vuodessa on tullut 28 ensimmäistä sijaa n. 50 muuta  sijoitusta tai clear round rataa. Aada palkittiin Kirkkonummenratsastajien vuoden junioriratsastaja sekä Prix de Mattson kilpailun voittajana pokaalein ja kiertolautasella.

Aada aloitti ratsastuksen Palmuilla 7 vuotta sitten Marin tunneilla ja siitä lähtien on saanut olla Marin erittäin hyvässä opissa kaikki nämä vuodet.
Viime aikoina tunteja on pitänyt lisäksi Emma hyvällä napakalla tavallaan.
Vuonna 2017 Aada pääsi lisäksi mukaan Talent-valmennukseen, huippu valmentajien silmien alle.
Ensi vuonna tavoitteena on metri ja toivomme  että kausi 2017 huipentuu Aadan ja Smurffin kohdalla  HIHS:iin."

 
Menestystä hevosten kanssa on päivittäin myös muuta kuin kilpailullista. Sitä kokevat kaikki hevosharrastajat, ratsastajat ja hevostenhoitajat. Kilpailullinen menestyminen ei ole ainut tapa, jolla omaa kehittymistään voi mitata. Toivon, että kehittymistä, onnistumista, menestystä jokainen kokee myös arjessa päivittäin hevosten kanssa, saatamme huomata, miten oma kehon hallinta ja tasapaino on kehittynyt, kuinka apujen käyttö on tullut varmemmaksi, olemme saattaneet löytää pätkiä flow-tilasta, yhteistyöstä ja yhteydestä hevoseen ratsain tai esim. sitä taluttaessa ja hoitaessa. 
 
 Voimme kokea myös menestystä toisten puolesta, olla ylpeitä Aadan - tallimme kasvatin, menestyksestä tai siitä että saamme hoitaa Smurffia - oikeaa kisaponia, ja nähdä läheltä, mistä palikoista sen hoito ja elämä koostuu. 
 
Aada voi olla kilpailemisesta kiinnostuneille esimerkkinä siitä, miten ahkera harjoittelu palkitaan ja miten kovalla motivaatiolla kohti omia tavoitteitaan pääsee eteenpäin ja siitä miten toiveet ja tavoitteet muutetaan todeksi. Ja tarina on myös huoltojoukoille esimerkkinä siitä, kuinka vanhemmat voivat tässä nuoria tukea.
smurffin_palkinot.jpg
smurffi_kiertop.jpg
smurffi_hyppy.jpg