Nyt myynnissä Joulun lahjakortit Palmun Ratsutallille - tervetuloa ottamaan irtiotto arjesta hevosten parissa!

Osta lahjaksi ei aineellinen, liikunnallinen Joulu muisto:

- YRITYKSILLE myynnissä työporukan yhteinen VIRKISTYSPÄIVÄ hevostallilla, sis. esim. kodassa makkaran paistoa / kahvia ja tutustumista hevosiin, talli elämään ja ratsastukseen (tai sopivalla säällä vaikka HIIHTORATSASTUSTA). Päiviä järjestetään toiveiden mukaan - kysy tarjousta porukallenne!

- yksityinen MAASTORATSASTUS -lahjakortti yhdelle (65e) tai parille (2x50e), tunti sopii niin aloittelijoille kuin lajin pariin palaaville sekä lajia harrastaville - vauhti sovitetaan taitojen mukaan. Halutessa tai huonon sään yllättäessä voidaan harjoitella ratsastusta myös lämpöeristetyn maneesimme suojissa.

- Suosittu 3H ELÄMYSPÄIVÄ TALLILLA, yhdelle (49e), kahdelle (89e) tai neljälle (159e). Kurssi toteutuu, kun väh. 4hlöä saadaan mukaan (kuukausittain on useampia). Kurssi sisältää tutustumisen hevosiin ja niiden maastakäsittelyyn, sekä ratsastusta. Kurssi sopii mm. aloittelijoille, perheille ja myös kokeneemmille ratsastajille, jotka haluavat harjoitella yhteyden muodostamista hevoseen myös maastakäsin, opettelemme mm. käyttämään kehonkieltä ja -energiaa hevosten kanssa kommunikointiin.

- Lahjakortti "PONI mukaan synttäreille / tapahtumaan / talutusratsastukseen" - sovitaan tapauskohtaisesti.
Palmun Ratsutallin toimintaan kuuluu myös perinteiset ratsastustunnit, kesäleirit ja suosittu lasten ponikerho - tervetuloa mukaan!
yv / maripalmu@palmunratsutalli.fi / p.050-3010610
PS. Joulusesonkiin ostetut lahjakortit ovat voimassa koko vuoden 2023.
Kuvassa voi olla 2 henkilöä, hevonen ja ulkoilu
Kuvassa voi olla hevonen ja luonto