21.04.2013 19:23

Vapaaksi pelosta-kurssi 20.7-21.7

Tämä kurssi on sinulle silloin kun pelko rajoittaa vapauttasi hevosten kanssa. Kurssi soveltuu yhtä lailla pitkään hevosten kanssa olleille kuin aivan ensimmäiseksi kosketukseksi hevosten maailmaan.

Joku pelkää maastolenkkejä, toinen maneesin katolta tippuvaa lunta. Joidenkin suurin pelko on epäonnistuminen muiden katseiden alla. Kaikki kaipaavat rauhaa, läsnäoloa, vapautta, iloa ja yhteistä kieltä hevosten kanssa.

Tervetuloa viikonlopun kestävälle kurssille, jossa tutkit omaa suhdettasi hevosiin, olet uudella tavalla, oivallat menneestä ja luot uutta, rentoudut ihmisten ja hevosten kanssa, päästät irti, laajennat mukavuusaluettasi ja saat uusia ystäviä.

Avain vapauteen on tunnistaa ja hyväksyä pelko sekä tuntea sen syyt ja mekanismit. Kurssilla opit konkreettisia ja helposti lähestyttäviä harjoituksia, jotka voit ottaa mukaan arkeen. Hevosten kanssa työskennellään ryhmästä riippuen sekä maasta että selästä käsin.

Aika: 20.7.-21.7. Klo 10-18.

Palmun ratsutalli, Mosapackantie 65, Kirkkonummi. www.palmunratsutalli.fi

Kurssin hinta: 270€/hlö
Varaa paikkasi: henriikamaikku@gmail.com, 040 4168409

”Tuo viime viikonloppu oli mulle niin tärkeä ja ihana, ettei sitä voi melkein sanoin kuvata. Kun on riittävän syvällä tai riittävän valmis, miten sen ottaakaan, niin kaksi päivää voi antaa enemmän kuin vuosien terapia. Silmät ovat auenneet, huolet väistyneet ja ilo palannut. Kiitos siitä.” – Anna

Kurssin ohjaavat Esa Korhonen Dimitroff, LH-opettaja, valtuutettu shiatsu- ja kehoterapeutti sekä Henriika Maikku, FM, MATKAmenetelmäterapeutti, Mindfulness -ohjaaja, valmistuva ratkaisukeskeinen psykoterapeutti (www.hetki.org)