30.10.2013 13:43

Tapahtumia ja kursseja tulossa!

- Esterin ohjaama VIKELLYSKURSSI lapsille:
5 x 1,5/h, aijempaa kokemusta ei tarvita. Vikellys on jumppaamista hevosen selässä. 5 kerran kurssin hinta on 100e (eli 20e/kerta). Ensimmäisen kurssin saimme päätökseen ja taitavat vikeltäjät esiintyi pikkujouluissa. Jatkoimme vikellystä uudella 5-kerran kortilla 18.1 ja uusiakin kursseja voidaan järjestää kysynnän mukaan!

-  Järjestämme säännöllisesti Saara Auvisen ISTUNTAKURSSEJA tehokkaat istuntatunnit pienryhmässä 30e, 2hlö:n tunnilla 40e ja yksityistunnilla 50e.

Kaisan estetunnit 1,5h tunnit pienryhmässä 40e/kerta. 1,5h tunnilla on rauhassa aikaa verrytellä hevonen ennen ja jälkeen monipuolisten estetehtävien. Myös yksäritunnit ja paritunnit 1h ratsastuskoulun hinnaston mukaan. Tunnit kysynnän mukaan arkisin ennen tunteja ja viikonloppuisin.

Hiihtolomaleiri viikolla 8, ma-pe 17.-21.2.2014. Luvassa hiihto/pulkka ratsastusta, hankilaukkaa, maastoilua lumisessa metsässä, tehokasta koulu - ja estetreeniä, 2 vuokraustuntia, (aamu-ja iltapalat, 2 lämmintä ateriaa/pvä, ratsastusta 2h/pvä), leikkimielinen loppukilpailu. Hinta 250e.VIELÄ PARI VAPAATA PAIKKAA !

Oletko unelmoinut ratsastavasi ilman satulaa ja suitsia? Meillä se on mahdollista! Monet tuntihevosistamme on koulutettu toimimaan myös vain kaulanarulla / kuolaimettomilla suitsilla! Tervetuloa kokeilemaan hevosystävällistä ratsastusta 5 kerran kurssilla (1-1,5h/kerta, teemme harjoituksia myös maastakäsin hevosten kanssa ja ratsastamme väh. 45min/kerta). Ensimmäinen kurssi, jonka järjestimme loppuvuodesta 2013 sujui hienosti! Seuraavan kurssin aloitamme kun kiinnostuneita väh. 2 ! Esim. to klo.17-18 sopisi! 

Valmennusryhmään mahtuisi lisää porukkaa! Kaikki kilpailemisesta kiinnostuneet mukaan n. kerran kuussa valmennusleireille, joiden yhteydessä käymme tallin ulkopuolisissa kilpailuissa, opettelemme kilpailusääntöjä, hevosen huoltoa-, treenaamista ja valmentamista, ryhmäläisille laaditaan omat kilpailu- ja valmennussuunnitelmat, keskustellaan urheilijan ravitsemuksesta, nukkumisesta, psyykkisestä valmennuksesta jne. Leirihinta sisältää ratsastusta n.5h/viikonloppu (leirit pe-su), hevosen kuljetus kilpailuihin, ruuat, valmennuksen ja muun ohjelman, käytämme myös vierailevia valmentajia! Hinta n.220e/leiri.

Kausitunneista:

Kevätkauden 2014 aloitamme viikolla 5. Kevätkausi on 22 tuntia, 27.1.2014 - 29.6.2014. Heinäkuussa ei ole vakkaritunteja, mutta mahdollisuus on varata irtotunteja/ osallistua kursseille. Tuntihinnat hinnaston mukaan, mutta vuoden 2013 loppuun mennessä kevätkautensä sähköpostitse varanneille alennusta kausikortteihin 10% ! (Jolloin tuntihinta siis entistäkin edullisempi, ryhmätunnilla 21,6e, pienryhmässä 25,2e). Kun saamme varaukset ajoissa, ehdimme täyttää vapautuneet paikat ennen kauden alkua.
Ryhmät pyrimme säilyttämään entisellään. Ilmoitattehan mahdollisimman ajoissa, jos ette ole jatkamassa kevätkaudella tai haluat jatkaa toisessa ryhmässä!

KESÄLEIRIT 2014 myynnissä, katso lisää leiriosiosta ja varaa oma paikkasi!